Teamfoto Elektra Koning
Werkzaam in Leiden, hoofdvestiging 's-Gravenhage
Wat zijn de mogelijke oplossingen bij een stroomstoring Redactie, 21 februari 2024
Voor het verhelpen van een stroomstoring, bent u bij Elektra Koning aan het goede adres.

Stel u bent aan het koken en ineens is er geen stroom meer. Als u aan het klussen bent in huis en opeens geen stroom meer hebt, kan dat erg vervelend zijn. Het is erg vervelend wanneer er een stroomstoring optreedt en u wilt dit probleem dan ook zo snel mogelijk verholpen hebben.

Hoe kunt u een defect apparaat identificeren?

Als de stroom uitvalt, moet u als eerste de stekkerproef uitvoeren. De stekkerproef is een eenvoudige maar effectieve manier om een defect apparaat of elektrische aansluiting op te sporen. Bij het uitvoeren van de stekkerproef moet u rekenen op ongeveer 10 minuten, maar dit kan variëren afhankelijk van de grootte van uw huis en het aantal apparaten dat u bezit.

Indien u niet zeker bent van uw eigen vaardigheden, is het aan te raden om de hulp van een elektricien in te roepen. Houd er rekening mee dat als het om een kapot apparaat gaat, de kosten van een elektricien hoog kunnen zijn. Dit heeft te maken met het feit dat de elektricien bij u is geweest en kosten heeft gemaakt terwijl u het probleem ook zelf had kunnen verhelpen.

Hoe kunt u een defecte elektrische aansluiting vinden tijdens een stroomstoring?

Zorg ervoor dat alle groepen in de meterkast worden uitgeschakeld of dat de zekeringen van de groepen worden verwijderd. Neem alle stekkers uit de stopcontacten in de volledige woning. Schakel de aardlekschakelaar en de groepen in de meterkast in.

Zorg ervoor dat u de stekkers één voor één terugplaatst in het stopcontact en ze één voor één inschakelt. Wacht tot het apparaat volledig is opgestart voordat u doorgaat naar het volgende apparaat. Als het apparaat de stroom doet uitvallen bij het aanzetten ervan, dan is dat apparaat de oorzaak van het probleem.

Als het probleem niet voortkomt uit de apparaten, dan zit het in de installatie. Als dat gebeurt, is het het beste om een erkende elektricien in te schakelen om het probleem voor u op te lossen. Ga er niet zelf mee aan de slag omdat het werken met elektriciteit risico's met zich meebrengt.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5102

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Elektra Koning

Elektra Koning levert diensten in Zuid-Holland op het hoogste niveau en is inzetbaar voor al uw elektra werkzaamheden. Onze elektriciens zijn gecertificeerd en helpen u graag met spoed, reparatie en aanleggen van elektra.Reviews van Elektra Koning

Door C.D
Op 28 november 2023
10

Ze waren erg professioneel! De elektricien stuurde een uur later een contract waarin stond wat we wilden doen met de offerte en had de klus dezelfde dag nog klaar. Voor andere klussen zouden wij ze zeker weer inhuren!

Door T.H
Op 21 november 2023
8

Zeer vriendelijk en professioneel, al voelt ruim 200 euro voor 45 minuten werk aan de hoge kant.

Door F.D
Op 15 november 2023
10

Snel, vriendelijk en goed geholpen bij een electra storing. Doe ik graag weer zaken mee 😊

Door Y.L
Op 14 november 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door N.M
Op 7 november 2023
10

Wat een vriendelijke proffesionelen klantenservice. Ik ben op afstand geholpen binnen 2 weken kon Mark beginnen aan de laadpaal. Super bedrijf!

Door M.K
Op 3 november 2023
10

Super fijn bedrijf! Bedankt voor het snelle schakelen en de goede service. De monteurs waren ook erg vriendelijk. Zeker een aanrader!

Door J.B
Op 24 oktober 2023
10

N.a.v waterschade waardoor de meterkast volledig vervangen moest worden Elektra Koning gevonden. Bedrijf die direct beschikbaar was, duidelijk tijdsafspraak maakt en professioneel personeel heeft die de werkzaamheden heeft uitgevoerd. Een bedrijf wat zeker een aanrader is.

Door S.R
Op 19 oktober 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door C
Op 10 oktober 2023
10

Fijne ervaring!

Door D.R
Op 19 september 2023
10

In de avond een storing gehad en gebeld naar dit bedrijf. Ze probeerde me eerst telefonisch te helpen om de stroom weer aan te krijgen, helaas lukte dit niet en kreeg ik het advies om een elektricien langs te laten komen. Zelfde avond is die langsgekomen en heeft de groepenkast vervangen en de stroom deed het weer. Kosten op voorhand besproken en erg tevreden met het resultaat en het contact.

Door A.M
Op 25 juli 2023
10

De heren hebben mij goed geholpen met mijn groepenkast. Deze elektricien was professioneel en duidelijk. De prijs was uitstekend!

Door L.S
Op 28 februari 2023
10

Vandaag heeft Jan een perplex stekker aangesloten de inductie kookplaat werkte perfect

Door R.D
Op 15 februari 2023
10

Voor 3fase voorbereidingen is dit een geschikte partij. Eerlijk advies en een snelle service.

Door G.V
Op 7 februari 2023
10

Met spoed gebeld de elektricien was snel op locatie. De storing was snel verholpen door Jack top service.

Door H.H
Op 18 januari 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door P.L
Op 10 januari 2023
10

Ik had een tijdschakelaar nodig voor m’n boiler. Elektra koning heeft het netjes geïnstalleerd.

Door E.K
Op 4 januari 2023
10

Top bedrijf binnen 1 uur verholpen van m’n storing.

Door L
Op 4 januari 2023
10

Vandaag diende ik een offerte aanvraag in via de website. Binnen 15 minute kreeg ik de klantenservice aan de telefoon. Elektra Koning is op dezelfde dag langs gekomen om een groepenkast te vervangen. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Door Z.E
Op 8 december 2022
10

Zeker aan te raden elektricien partij! klantenservice is ook zeer klantvriendelijk!

Door Z.Y
Op 30 november 2022
10

Elektra Koning heeft onze woning compleet verzorgd met elektriciteit. Zeer onder de indruk van deze partij. 5 sterren is een understatements.

Door M.A
Op 16 november 2022
10

Fijn contact gehad en heel veel.informatie gekregen over de uitvoering. Monteurs waren erg professioneel, goed werk geleverd!

Door M.G
Op 13 oktober 2022
10

De klantenservice heeft mij eerlijk geadviseerd over een 3/fase aansluiting zodat ik klaar ben voor de toekomst. Zeer tevreden over deze bedrijf

Door J.N
Op 14 september 2022
10

Ik had vandaag een stroomstoring. Binnen 1 uur kwam Jan langs om de storing te verhelpen. Hij heeft onze groepenkast vervangen en de storing verholpen.

Door G.E.G
Op 6 januari 2022
10

Vakkundig bedrijf met eerlijke prijzen.