Teamfoto Elektra Koning
Werkzaam in Leiden, hoofdvestiging 's-Gravenhage

Laadpaal installeren Leiden

Heeft u een elektrische auto en wilt u afscheid nemen van het gedoe met het vinden van een beschikbare laadpaal in de omgeving? Het installeren van uw eigen laadpaal aan huis in Leiden zorgt ervoor dat u nooit meer hoeft te zoeken naar een beschikbare oplaadplek. Door uw eigen laadpaal in Leiden te installeren, hoeft u nooit meer te zoeken naar een plek om op te laden.

Met Elektra Koning in Leiden heeft u een betrouwbare partner gevonden voor duurzame oplossingen en advies. Wij hebben deskundige elektriciens die gespecialiseerd zijn in elektrische installaties in huis en die u kunnen helpen met het installeren van uw eigen wallbox. Bel naar 070 207 5102 of vul ons contactformulier in om ons te bereiken voor verdere assistentie.

Laadpaal installateur Leiden

Wanneer u behoefte heeft aan een deskundige laadpaal installateur in Leiden, bent u bij ons aan het juiste adres. Als u wenst dat uw eigen wallbox in Leiden geplaatst wordt, dan zijn onze monteurs van Elektra Koning de experts die u nodig heeft. Of het nu een laadpaal met laag of hoog vermogen betreft, Elektra Koning regelt het voor u.

Onze ervaren installateurs kennen de weg in verschillende soorten laadpalen en brengen deze vakkundig bij u aan. Geef ons gewoon uw wensen door en onze monteurs zullen onmiddellijk aan het werk gaan. Van aanschaf tot aan de plaatsing en alles daartussen, Elektra Koning ontzorgt u met plezier.

Particuliere laadpaal Leiden

Indien u ervoor kiest om als particulier een laadpaal te installeren in Leiden, zijn de opties divers en uitgebreid. U kunt een selectie maken uit meerdere merken en soorten met variabele vermogens en laadtijden. U heeft de mogelijkheid om te selecteren tussen een laadpaal zonder krachtstroom of een laadpaal met plaats voor twee elektrische auto's.

Wilt u meer informatie over de juiste laadpaal voor uw oplaadbehoeften? Onze installateurs denken met u mee en adviseren u graag. Voor persoonlijk advies over welke laadpaal het beste past bij uw behoeften, zijn onze adviseurs beschikbaar. Heeft u vragen? Wij staan klaar om de opties met u door te nemen, bel ons op 070 207 5102.

De voordelen die gepaard gaan met het bezitten van een eigen laadpaal

Er is veel te lezen over zowel de voordelen als nadelen van het hebben van uw eigen laadpaal, en de kosten die hiermee gepaard gaan zijn daarbij van groot belang. Een eigen laadpaal biedt voldoende voordelen om het tot een waardevolle investering te maken.

Met uw eigen laadpaal is een oplaadmogelijkheid altijd binnen handbereik en zult u niet voor onaangename verrassingen komen te staan. Daarnaast is het gebruik van een eigen laadpaal vaak toch aanzienlijk goedkoper per kWh dan het gebruik van een openbare laadpaal. Als u met zonnepanelen zelf energie opwekt, kan dit uiteindelijk behoorlijk geld besparen.

Maar dat zijn niet de enige pluspunten van een laadpaal die u thuis kunt hebben. Een privé laadplaats, mits de juiste keuzes worden gemaakt, kan vaak de accu beter beschermen dan een openbaar laadpunt. Als laatste is een wallbox laadpaal ook tot wel 25% effectiever in het voorkomen van laadverlies, wat ook op financieel gebied voordelig kan zijn.

Laadpaalmerken voor thuis

Naast de opties voor vermogen en bruikbaarheid zijn er ook meerdere merken beschikbaar om een keuze uit te maken. Elke optie heeft zijn eigen voor- en nadelen en een individuele prijs-kwaliteit verhouding.

Het advies luidt om te kiezen voor een A-merk en geen imitatie te nemen. Er zijn vijf grote merken die duidelijk de dienst uitmaken onder de laadpalen. Het is belangrijk om Wallbox, EV box, Newmotion, Alfen en Webasto niet over het hoofd te zien.

Zakelijke laadpaal Leiden

Denk eraan dat niet alleen particulieren, maar ook bedrijven baat kunnen hebben bij het installeren van een laadpaal. Voor zowel de voertuigen van uw werknemers als bedrijfswagens kan het een flinke investering zijn om een laadpaal op de parkeerplaats te realiseren. Laat Elektra Koning u begeleiden van het kiezen tot het installeren van uw laadpaal.

Zoekt u een betrouwbare installateur van laadpalen in Leiden voor het plaatsen van uw zakelijke laadstation? Voor aanvullende informatie zijn wij te bereiken via 070 207 5102. U kunt ook heel gemakkelijk een offerte aanvragen via het contactformulier op de website.

Laadpaal aan huis

Aanpassingen in huis voor laadpaal

Niet iedere laadpaal maakt gebruik van krachtstroom, maar bij de meeste laadpalen is dit wel het geval. Op zoek naar een laadpaal met een hoog vermogen en dus een korte laadtijd? Dan is dit precies wat u nodig heeft. Als u een eigen laadpaal wilt laten aanleggen, kan het installeren van krachtstroom een verstandige optie zijn.

Het aanpassen van uw woning, inclusief het aansluiten van krachtstroom, is iets waar we u graag bij helpen. Onze ervaren elektriciens weten alles van groepenkasten in Leiden. Als u ons inschakelt voor het installeren van een laadpaal aan huis, hoeft u zich geen zorgen te maken; wij ontzorgen u volledig.

Service en onderhoud aan uw laadpaal

Heeft u al een laadpaal aan huis en is deze aan onderhoud toe? Wij helpen u graag verder. Onze monteurs van Elektra Koning zijn gereed om u de beste service te bieden voor uw laadpaal in Leiden. Heeft uw laadpaal storingen? Onze storingsdienst staat bekend om het snel en efficiënt oplossen van problemen.

Veel gestelde vragen

Kan ik subsidie ontvangen voor de aanschaf van een laadpaal in Leiden?

Helaas zijn er geen financiële ondersteuningsmogelijkheden op nationaal niveau voor het installeren van laadpalen. Wanneer u als particulier advies wilt over de mogelijkheden in uw situatie, is het verstandig om contact op te nemen met de gemeente.

Vraagt u zich af wat de kosten zijn voor het installeren van een laadpaal in Leiden?

De kosten kunnen sterk variëren. Benieuwd naar de tarieven in uw situatie? Vraag dan bij ons een offerte aan.

Heeft u al nagedacht over zelf een laadpaal te installeren?

Zelf een laadpaal installeren is mogelijk, maar het brengt altijd risico's met zich mee vanwege het werken met elektra. Zonder de benodigde kennis en ervaring zouden wij dit dus ook zeker niet aanraden.


Over ons

Elektra Koning levert diensten in Zuid-Holland op het hoogste niveau en is inzetbaar voor al uw elektra werkzaamheden. Onze elektriciens zijn gecertificeerd en helpen u graag met spoed, reparatie en aanleggen van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5102

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor laadpaal installeren aan huis?

Over Elektra Koning

Elektra Koning levert diensten in Zuid-Holland op het hoogste niveau en is inzetbaar voor al uw elektra werkzaamheden. Onze elektriciens zijn gecertificeerd en helpen u graag met spoed, reparatie en aanleggen van elektra.Erkend leerbedrijf,Keurmerk ConsuBeter

Reviews van Elektra Koning

Door C.D
Op 28 november 2023
10

Ze waren erg professioneel! De elektricien stuurde een uur later een contract waarin stond wat we wilden doen met de offerte en had de klus dezelfde dag nog klaar. Voor andere klussen zouden wij ze zeker weer inhuren!

Door T.H
Op 21 november 2023
8

Zeer vriendelijk en professioneel, al voelt ruim 200 euro voor 45 minuten werk aan de hoge kant.

Door F.D
Op 15 november 2023
10

Snel, vriendelijk en goed geholpen bij een electra storing. Doe ik graag weer zaken mee 😊

Door Y.L
Op 14 november 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door N.M
Op 7 november 2023
10

Wat een vriendelijke proffesionelen klantenservice. Ik ben op afstand geholpen binnen 2 weken kon Mark beginnen aan de laadpaal. Super bedrijf!

Door M.K
Op 3 november 2023
10

Super fijn bedrijf! Bedankt voor het snelle schakelen en de goede service. De monteurs waren ook erg vriendelijk. Zeker een aanrader!

Door J.B
Op 24 oktober 2023
10

N.a.v waterschade waardoor de meterkast volledig vervangen moest worden Elektra Koning gevonden. Bedrijf die direct beschikbaar was, duidelijk tijdsafspraak maakt en professioneel personeel heeft die de werkzaamheden heeft uitgevoerd. Een bedrijf wat zeker een aanrader is.

Door S.R
Op 19 oktober 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door C
Op 10 oktober 2023
10

Fijne ervaring!

Door D.R
Op 19 september 2023
10

In de avond een storing gehad en gebeld naar dit bedrijf. Ze probeerde me eerst telefonisch te helpen om de stroom weer aan te krijgen, helaas lukte dit niet en kreeg ik het advies om een elektricien langs te laten komen. Zelfde avond is die langsgekomen en heeft de groepenkast vervangen en de stroom deed het weer. Kosten op voorhand besproken en erg tevreden met het resultaat en het contact.

Door A.M
Op 25 juli 2023
10

De heren hebben mij goed geholpen met mijn groepenkast. Deze elektricien was professioneel en duidelijk. De prijs was uitstekend!

Door L.S
Op 28 februari 2023
10

Vandaag heeft Jan een perplex stekker aangesloten de inductie kookplaat werkte perfect

Door R.D
Op 15 februari 2023
10

Voor 3fase voorbereidingen is dit een geschikte partij. Eerlijk advies en een snelle service.

Door G.V
Op 7 februari 2023
10

Met spoed gebeld de elektricien was snel op locatie. De storing was snel verholpen door Jack top service.

Door H.H
Op 18 januari 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door P.L
Op 10 januari 2023
10

Ik had een tijdschakelaar nodig voor m’n boiler. Elektra koning heeft het netjes geïnstalleerd.

Door E.K
Op 4 januari 2023
10

Top bedrijf binnen 1 uur verholpen van m’n storing.

Door L
Op 4 januari 2023
10

Vandaag diende ik een offerte aanvraag in via de website. Binnen 15 minute kreeg ik de klantenservice aan de telefoon. Elektra Koning is op dezelfde dag langs gekomen om een groepenkast te vervangen. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Door Z.E
Op 8 december 2022
10

Zeker aan te raden elektricien partij! klantenservice is ook zeer klantvriendelijk!

Door Z.Y
Op 30 november 2022
10

Elektra Koning heeft onze woning compleet verzorgd met elektriciteit. Zeer onder de indruk van deze partij. 5 sterren is een understatements.

Door M.A
Op 16 november 2022
10

Fijn contact gehad en heel veel.informatie gekregen over de uitvoering. Monteurs waren erg professioneel, goed werk geleverd!

Door M.G
Op 13 oktober 2022
10

De klantenservice heeft mij eerlijk geadviseerd over een 3/fase aansluiting zodat ik klaar ben voor de toekomst. Zeer tevreden over deze bedrijf

Door J.N
Op 14 september 2022
10

Ik had vandaag een stroomstoring. Binnen 1 uur kwam Jan langs om de storing te verhelpen. Hij heeft onze groepenkast vervangen en de storing verholpen.

Door G.E.G
Op 6 januari 2022
10

Vakkundig bedrijf met eerlijke prijzen.