Teamfoto Elektra Koning
Werkzaam in Leiden, hoofdvestiging 's-Gravenhage

Kortsluiting Leiden

Is er sprake van een defecte groep in huis door kortsluiting? Het is waarschijnlijk dat u snel herstel wilt van dit probleem. Het is geen sinecure om zonder stroom de dag door te brengen.

Wanneer u direct weer elektriciteit wenst te hebben, is de storingsdienst van Elektra Koning de oplossing. Onze monteurs zijn gereed om u te ondersteunen bij het snel verhelpen van het probleem. Heeft u een elektricien nodig op locatie? Bel dan naar 070 207 5102 en wij helpen u direct.

Kortsluiting Leiden snel verholpen

Bij kortsluiting in Leiden is een spoedige oplossing cruciaal. Juist als het vitale stroomgroepen betreft, zoals die van de keuken of verwarming. Wacht niet langer en neem meteen contact op met Elektra Koning.

Wij zijn erop gebrand om onze elektriciens direct voor u aan de slag te laten gaan met het vinden en oplossen van het probleem. U hoeft niet lang zonder stroom te zitten, want onze storingsmonteurs zijn altijd in actie om u te ondersteunen. Neemt u direct contact met ons op via 070 207 5102, wij gaan meteen voor u aan de slag om te helpen.

Indien we niet snel genoeg kunnen helpen vanwege de drukte, Bij ons assisteert een medewerker telefonisch zonder extra kosten bij het vinden van een oplossing! U kunt ervan op aan dat alle stroomvoorzieningen zo snel mogelijk weer gerepareerd zullen worden.

Stekkerproef

In het geval van stroomuitval in een deel van uw huis, kan een specifiek apparaat soms de bron van het probleem zijn. Bespaar op kosten en los het probleem direct op door zelf een stekkerproef uit te voeren. Meer weten over de werkwijze? Bekijk de details via deze link.

Spoeddienst van Elektra Koning

Bij kortsluiting, stroomuitval en storingen garandeert onze spoeddienst bij Elektra Koning snelle en efficiënte hulp. Wij zorgen ervoor dat u altijd snel geholpen wordt bij spoedgevallen met onze monteur onderweg. Mochten we door drukte niet op tijd aankomen, staat een medewerker u telefonisch bij om een alternatief te vinden.

Neem gerust het initiatief en bel ons op 070 207 5102 om hulp te krijgen bij uw probleem. Indien er geen acute situatie is of telefonisch contactlastig is, kunt u een bericht plaatsen in het contactformulier. Reken op Elektra Koning voor het oplossen van elektra problemen.

Mogelijke oorzaken van kortsluiting

Diverse problemen kunnen leiden tot kortsluiting in het elektrische circuit. Een van de gebruikelijke redenen is bijvoorbeeld een kapot apparaat dat ervoor zorgt dat de groep uitvalt. Om te achterhalen welk apparaat de storing veroorzaakt, kunt u een stekkerproef doen.

Een mogelijke veroorzaker van kortsluiting is ook overbelasting. Het stroomnetwerk kan niet omgaan met te veel apparaten die op dezelfde groep zijn aangesloten, waardoor het uitvalt. Een oplossing kan zijn om een van de apparaten aan te sluiten op een andere stroomgroep.

Veel gestelde vragen

Wat wordt bedoeld met het begrip kortsluiting?

In een elektrisch circuit ontstaat kortsluiting bij een extreem lage weerstand. Het merendeel van de tijd gebeurt kortsluiting in huis doordat twee elektrische draden elkaar raken in een beschadigde kabel.

Waaraan kan ik herkennen in welke ruimte de kortsluiting plaatsvindt?

Als u onderzoekt welke groep niet meer werkt, krijgt u een idee waar de kortsluiting zich heeft voorgedaan. Na deze stap kunt u een stekkerproef doen om het kapotte toestel op te sporen.

Kan kortsluiting leiden tot brand?

Bij kortsluiting kan veel warmte ontstaan in de elektrische bedrading. De warmte die vrijkomt, kan gemakkelijk aangrenzende stoffen zoals doek, papier of stof in brand zetten.


Gerelateerde pagina's

Over ons

Elektra Koning levert diensten in Zuid-Holland op het hoogste niveau en is inzetbaar voor al uw elektra werkzaamheden. Onze elektriciens zijn gecertificeerd en helpen u graag met spoed, reparatie en aanleggen van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5102

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor kortsluiting oplossen?

Over Elektra Koning

Elektra Koning levert diensten in Zuid-Holland op het hoogste niveau en is inzetbaar voor al uw elektra werkzaamheden. Onze elektriciens zijn gecertificeerd en helpen u graag met spoed, reparatie en aanleggen van elektra.Bouwgarant,VCA,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,InstallQ,SCIOS,Erkend leerbedrijf,NEN 3140,NEN 1010,NEN 3840,NEN 4010,DUBO Keur,Kiwa,Keurmerk ConsuBeter

Reviews van Elektra Koning

Door C.D
Op 28 november 2023
10

Ze waren erg professioneel! De elektricien stuurde een uur later een contract waarin stond wat we wilden doen met de offerte en had de klus dezelfde dag nog klaar. Voor andere klussen zouden wij ze zeker weer inhuren!

Door T.H
Op 21 november 2023
8

Zeer vriendelijk en professioneel, al voelt ruim 200 euro voor 45 minuten werk aan de hoge kant.

Door F.D
Op 15 november 2023
10

Snel, vriendelijk en goed geholpen bij een electra storing. Doe ik graag weer zaken mee 😊

Door Y.L
Op 14 november 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door N.M
Op 7 november 2023
10

Wat een vriendelijke proffesionelen klantenservice. Ik ben op afstand geholpen binnen 2 weken kon Mark beginnen aan de laadpaal. Super bedrijf!

Door M.K
Op 3 november 2023
10

Super fijn bedrijf! Bedankt voor het snelle schakelen en de goede service. De monteurs waren ook erg vriendelijk. Zeker een aanrader!

Door J.B
Op 24 oktober 2023
10

N.a.v waterschade waardoor de meterkast volledig vervangen moest worden Elektra Koning gevonden. Bedrijf die direct beschikbaar was, duidelijk tijdsafspraak maakt en professioneel personeel heeft die de werkzaamheden heeft uitgevoerd. Een bedrijf wat zeker een aanrader is.

Door S.R
Op 19 oktober 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door C
Op 10 oktober 2023
10

Fijne ervaring!

Door D.R
Op 19 september 2023
10

In de avond een storing gehad en gebeld naar dit bedrijf. Ze probeerde me eerst telefonisch te helpen om de stroom weer aan te krijgen, helaas lukte dit niet en kreeg ik het advies om een elektricien langs te laten komen. Zelfde avond is die langsgekomen en heeft de groepenkast vervangen en de stroom deed het weer. Kosten op voorhand besproken en erg tevreden met het resultaat en het contact.

Door A.M
Op 25 juli 2023
10

De heren hebben mij goed geholpen met mijn groepenkast. Deze elektricien was professioneel en duidelijk. De prijs was uitstekend!

Door L.S
Op 28 februari 2023
10

Vandaag heeft Jan een perplex stekker aangesloten de inductie kookplaat werkte perfect

Door R.D
Op 15 februari 2023
10

Voor 3fase voorbereidingen is dit een geschikte partij. Eerlijk advies en een snelle service.

Door G.V
Op 7 februari 2023
10

Met spoed gebeld de elektricien was snel op locatie. De storing was snel verholpen door Jack top service.

Door H.H
Op 18 januari 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door P.L
Op 10 januari 2023
10

Ik had een tijdschakelaar nodig voor m’n boiler. Elektra koning heeft het netjes geïnstalleerd.

Door E.K
Op 4 januari 2023
10

Top bedrijf binnen 1 uur verholpen van m’n storing.

Door L
Op 4 januari 2023
10

Vandaag diende ik een offerte aanvraag in via de website. Binnen 15 minute kreeg ik de klantenservice aan de telefoon. Elektra Koning is op dezelfde dag langs gekomen om een groepenkast te vervangen. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Door Z.E
Op 8 december 2022
10

Zeker aan te raden elektricien partij! klantenservice is ook zeer klantvriendelijk!

Door Z.Y
Op 30 november 2022
10

Elektra Koning heeft onze woning compleet verzorgd met elektriciteit. Zeer onder de indruk van deze partij. 5 sterren is een understatements.

Door M.A
Op 16 november 2022
10

Fijn contact gehad en heel veel.informatie gekregen over de uitvoering. Monteurs waren erg professioneel, goed werk geleverd!

Door M.G
Op 13 oktober 2022
10

De klantenservice heeft mij eerlijk geadviseerd over een 3/fase aansluiting zodat ik klaar ben voor de toekomst. Zeer tevreden over deze bedrijf

Door J.N
Op 14 september 2022
10

Ik had vandaag een stroomstoring. Binnen 1 uur kwam Jan langs om de storing te verhelpen. Hij heeft onze groepenkast vervangen en de storing verholpen.

Door G.E.G
Op 6 januari 2022
10

Vakkundig bedrijf met eerlijke prijzen.