Teamfoto Elektra Koning
Werkzaam in Leiden, hoofdvestiging 's-Gravenhage

Groepenkast uitbreiden Leiden

Ziet u de noodzaak van een extra stroomgroep vanwege het gebruik van zware apparatuur of een niet-optimale verdeling? Het is om verschillende redenen aan te raden om de groepenkast aan te laten passen. De groepenkast uitbreiden in Leiden is een snelle, voordelige en deskundige klus bij Elektra Koning; uw betrouwbare partner op het gebied van groepenkasten.

Extra groepen aanleggen Leiden

Wanneer u overweegt om extra zware apparaten, zoals een koelkast, droger of verwarmingstoestel, aan te sluiten, kan dit een belasting zijn voor uw huidige stroomgroepen. Om kortsluiting en overbelasting te vermijden, kan het nodig zijn om een extra groep te plaatsen in deze omstandigheden. Bij het gebruik van zonnepanelen zal een extra groep essentieel zijn.

Het kan slim zijn om in Leiden een extra groep aan te leggen wanneer u bezig bent met het moderniseren of aanpassen van uw woning. Daarbij is het belangrijk om er rekening mee te houden dat er maximaal vier groepen onder een aardlekschakelaar mogen vallen. Het monteren van een extra aardlekschakelaar kan ook een extra taak zijn.

Verlangt u naar extra groepen of wilt u professioneel advies ontvangen? Bij Elektra Koning hebben we de kennis die u nodig heeft! Met hun uitgebreide kennis over groepenkasten kunnen onze ervaren elektriciens u voorzien van de juiste hulp en advies.

Twijfelt u nog over de keuzes, de noodzaak en de financiën? Neem contact op met Elektra Koning voor verduidelijking en advies. Voor het achterlaten van een bericht via het contactformulier op de website, kunt u ons bereiken. Eén van onze collega's zal snel reageren op uw aanvraag. Wilt u graag bellen? Dat is zeker mogelijk! Voor directe contactmogelijkheden, bel 070 207 5102.

In Leiden helpen de ervaren elektriciens van Elektra Koning u graag met aanpassingen aan de groepenkast!
Elektra Koning kan u helpen met uw groepenkast in Leiden

Waarom groepenkast uitbreiden?

Er zijn diverse omstandigheden waarbij het uitbreiden van de groepenkast in Leiden van toegevoegde waarde is. Kookt u al op inductie, maar wilt u ook een ruime Amerikaanse koelkast aansluiten? Het is mogelijk dat een keukengroep niet langer voldoende stroom levert voor al uw keukenapparatuur.

Het kan voorkomen dat uw groepenkast moet worden uitgebreid vanwege het aanzienlijke stroomverbruik in uw huishouden. Een specifiek geval is wanneer een tv, een geluidsinstallatie en diverse (spel)computers vaak tegelijkertijd op dezelfde stroomgroep worden gebruikt. Door het uitbreiden van de groepenkast bij gelijktijdig stroomverbruik, kunt u veel verlichting brengen in uw stroomnetwerk.

Hoeveel groepen heeft u nodig?

Voor het bepalen van het juiste aantal stroomgroepen in uw woning, dient u te letten op uw verbruik en de huidige verdeling van de groepen. Veel woningen hebben een stroomgroep voor specifieke ruimtes. Bij moderne woningen met veel zware apparaten zult u al gauw te maken krijgen met problemen, zoals in de wasruimte of keuken.

Het is ingewikkeld om vooraf vast te stellen hoeveel groepen optimaal zijn voor uw huis. De grootte van uw gezin kan bepalend zijn voor het aantal benodigde stroomcircuits. Bij een groot huishouden zijn op diverse plaatsen in de woning vaak meerdere apparaten tegelijk in werking.

Onze ervaren en deskundige elektriciens kunnen goed met u mee denken en inschatten hoeveel groepen u nodig heeft. Wij kunnen u ondersteunen bij het optimaliseren van de verdeling van stroomgroepen volgens uw behoeften. Met onze service bent u verzekerd van een onafgebroken stroomtoevoer.

Laat uw groepenkast uitbreiden door Elektra Koning

Voor de beste resultaten bij elektra werkzaamheden kunt u het beste een professionele elektricien inschakelen. Een ervaren specialist met de benodigde kennis en expertise garandeert een veilige installatie en een perfect werkende oplossing. Een monteur met gedegen kennis en kunde vindt u bij Elektra Koning.

Neem contact op met ons voor professionele ondersteuning bij het uitbreiden van uw groepenkast in Leiden. De monteurs van Elektra Koning zullen snel ter plaatse zijn om uw behoeften te begrijpen en efficiënt te handelen. Door te bellen naar 070 207 5102 of het invullen van het contactformulier op onze website schakelt u ons direct in.

Groepenkast uitbreiden voor krachtstroom

Misschien overweegt u om zeer zware elektronische installaties in uw woning te plaatsen. Te denken valt aan een inductiekookplaat, een sauna voor eigen gebruik of een laadpaal voor een elektrische auto. Deze installaties zijn vele malen zwaarder dan ‘gewone’ apparatuur als een koelkast of vriezer.

Bij het installeren van dergelijke apparaten volstaat het niet om enkel een extra groep aan te leggen in de groepenkast. Het correct laten werken van een inductie kookplaat van hoge kwaliteit vereist krachtstroom. Bij de installatie van deze apparatuur kunt u op ons rekenen voor het aanleggen van krachtstroom in uw woning.

Veel gestelde vragen

Kun je extra groepen aanleggen in de groepenkast?

Als er een grotere vraag is naar elektriciteit in uw woning, kunnen er extra groepen aangebracht worden. Er zijn gevallen waarin het vervangen van de groepenkast de verstandigste optie is.

Kunt u eigenhandig een extra groep installeren?

Het is absoluut niet veilig om met elektriciteit te experimenteren zonder de juiste expertise. Dit is echt niet de aanbevolen aanpak in het belang van uw huisveiligheid.

Hoeveel groepen zijn maximaal toegestaan in je groepenkast?

Het aantal groepen in een groepenkast mag niet boven de 12 uitkomen. Elke hoofdschakelaar in de groepenkast mag maximaal 4 groepen bevatten.

Welke apparaten vallen onder zware elektrische apparatuur?

Om problemen te voorkomen, is het verstandig om zware elektronische apparatuur op aparte groepen aan te sluiten. Zoals eerder vermeld, de vaatwasser, een koel-vriescombinatie, de droger en een oven.


Over ons

Elektra Koning levert diensten in Zuid-Holland op het hoogste niveau en is inzetbaar voor al uw elektra werkzaamheden. Onze elektriciens zijn gecertificeerd en helpen u graag met spoed, reparatie en aanleggen van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5102

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor extra groep aanleggen?

Over Elektra Koning

Elektra Koning levert diensten in Zuid-Holland op het hoogste niveau en is inzetbaar voor al uw elektra werkzaamheden. Onze elektriciens zijn gecertificeerd en helpen u graag met spoed, reparatie en aanleggen van elektra.Bouwgarant,VCA,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,InstallQ,SCIOS,Erkend leerbedrijf,NEN 3140,NEN 1010,NEN 3840,NEN 4010,DUBO Keur,Kiwa,Keurmerk ConsuBeter

Reviews van Elektra Koning

Door C.D
Op 28 november 2023
10

Ze waren erg professioneel! De elektricien stuurde een uur later een contract waarin stond wat we wilden doen met de offerte en had de klus dezelfde dag nog klaar. Voor andere klussen zouden wij ze zeker weer inhuren!

Door T.H
Op 21 november 2023
8

Zeer vriendelijk en professioneel, al voelt ruim 200 euro voor 45 minuten werk aan de hoge kant.

Door F.D
Op 15 november 2023
10

Snel, vriendelijk en goed geholpen bij een electra storing. Doe ik graag weer zaken mee 😊

Door Y.L
Op 14 november 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door N.M
Op 7 november 2023
10

Wat een vriendelijke proffesionelen klantenservice. Ik ben op afstand geholpen binnen 2 weken kon Mark beginnen aan de laadpaal. Super bedrijf!

Door M.K
Op 3 november 2023
10

Super fijn bedrijf! Bedankt voor het snelle schakelen en de goede service. De monteurs waren ook erg vriendelijk. Zeker een aanrader!

Door J.B
Op 24 oktober 2023
10

N.a.v waterschade waardoor de meterkast volledig vervangen moest worden Elektra Koning gevonden. Bedrijf die direct beschikbaar was, duidelijk tijdsafspraak maakt en professioneel personeel heeft die de werkzaamheden heeft uitgevoerd. Een bedrijf wat zeker een aanrader is.

Door S.R
Op 19 oktober 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door C
Op 10 oktober 2023
10

Fijne ervaring!

Door D.R
Op 19 september 2023
10

In de avond een storing gehad en gebeld naar dit bedrijf. Ze probeerde me eerst telefonisch te helpen om de stroom weer aan te krijgen, helaas lukte dit niet en kreeg ik het advies om een elektricien langs te laten komen. Zelfde avond is die langsgekomen en heeft de groepenkast vervangen en de stroom deed het weer. Kosten op voorhand besproken en erg tevreden met het resultaat en het contact.

Door A.M
Op 25 juli 2023
10

De heren hebben mij goed geholpen met mijn groepenkast. Deze elektricien was professioneel en duidelijk. De prijs was uitstekend!

Door L.S
Op 28 februari 2023
10

Vandaag heeft Jan een perplex stekker aangesloten de inductie kookplaat werkte perfect

Door R.D
Op 15 februari 2023
10

Voor 3fase voorbereidingen is dit een geschikte partij. Eerlijk advies en een snelle service.

Door G.V
Op 7 februari 2023
10

Met spoed gebeld de elektricien was snel op locatie. De storing was snel verholpen door Jack top service.

Door H.H
Op 18 januari 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door P.L
Op 10 januari 2023
10

Ik had een tijdschakelaar nodig voor m’n boiler. Elektra koning heeft het netjes geïnstalleerd.

Door E.K
Op 4 januari 2023
10

Top bedrijf binnen 1 uur verholpen van m’n storing.

Door L
Op 4 januari 2023
10

Vandaag diende ik een offerte aanvraag in via de website. Binnen 15 minute kreeg ik de klantenservice aan de telefoon. Elektra Koning is op dezelfde dag langs gekomen om een groepenkast te vervangen. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Door Z.E
Op 8 december 2022
10

Zeker aan te raden elektricien partij! klantenservice is ook zeer klantvriendelijk!

Door Z.Y
Op 30 november 2022
10

Elektra Koning heeft onze woning compleet verzorgd met elektriciteit. Zeer onder de indruk van deze partij. 5 sterren is een understatements.

Door M.A
Op 16 november 2022
10

Fijn contact gehad en heel veel.informatie gekregen over de uitvoering. Monteurs waren erg professioneel, goed werk geleverd!

Door M.G
Op 13 oktober 2022
10

De klantenservice heeft mij eerlijk geadviseerd over een 3/fase aansluiting zodat ik klaar ben voor de toekomst. Zeer tevreden over deze bedrijf

Door J.N
Op 14 september 2022
10

Ik had vandaag een stroomstoring. Binnen 1 uur kwam Jan langs om de storing te verhelpen. Hij heeft onze groepenkast vervangen en de storing verholpen.

Door G.E.G
Op 6 januari 2022
10

Vakkundig bedrijf met eerlijke prijzen.