Teamfoto Elektra Koning
Werkzaam in Leiden, hoofdvestiging 's-Gravenhage
Advies voor een duurzaam huis Redactie, 24 april 2024
Bent u op zoek naar een elektricien? In Leiden en de omliggende regio kunt u vertrouwen op Elektra Koning

U kunt uw woning op diverse manieren duurzamer maken, of het nu gaat om kleine of grote veranderingen. Er zijn verschillende manieren waarop de elektricien u kan assisteren bij het verduurzamen van uw woning. Denk eens aan het plaatsen van Led-verlichting, een elektrische kookplaat en zonnepanelen.

Waarom is elektrisch koken een energiezuinige optie?

Heeft uw huis verlichting die aan vervanging toe is of staat er binnenkort een renovatie op de agenda?Nu is het moment aangebroken om de verlichting in uw huis te verduurzamen. Maak uw hele huis energiezuiniger door het plaatsen van Led-verlichting op alle plekken.

Door Led-verlichting te installeren kunt u uw energieverbruik met wel 90% verlagen in vergelijking met gewone gloeilampen. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om te besparen op uw energiekosten, wat voor alle huishoudens voordelig is. Ook heeft Led-verlichting een veel langere levensduur dan traditionele verlichting.

Welke mogelijkheden zijn er om uw huis duurzamer te maken door elektrisch te koken?

In principe kan elektrisch koken in elk huis plaatsvinden, maar vaak moeten er wel wat aanpassingen worden gedaan. Bijvoorbeeld de meterkast of de toevoer van stroom. Het is belangrijk dat de meterkast genoeg stroom kan leveren voor het gebruik van de kookplaat.

Als u deze actie niet onderneemt, kan de stroom uitvallen doordat de stroomvraag van de elektrische kookplaat te hoog is. Schakel daarom een elektricien in om dit voor u te regelen en dergelijke problemen te voorkomen. In tegenstelling tot koken op gas, gaat er bij elektrisch koken bijna geen elektriciteit verloren.

Hoe kunnen zonnepanelen uw huis duurzamer maken?

Overweegt u om uw huis te verduurzamen? Denk dan eens aan het plaatsen van zonnepanelen op het dak. Deze aanpassing aan uw huis vergt echter wel wat meer voorwerk dan het plaatsen van een elektrische kookplaat en Led-verlichting. Voordat u zonnepanelen op het dak laat plaatsen, is het belangrijk om te controleren of uw dak in goede staat verkeert.

Voor het duurzamer maken van uw huis heeft u ongeveer 15 zonnepanelen nodig, afhankelijk van het type paneel en de afmetingen van uw dak. Het is normaal gesproken mogelijk om uw investering in zonnepanelen terug te verdienen binnen 6 tot 8 jaar. Denk eraan dat de zonnepanelen onderhoud vereisen om zo veel mogelijk zonnestralen op te kunnen vangen.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5102

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Elektra Koning

Elektra Koning levert diensten in Zuid-Holland op het hoogste niveau en is inzetbaar voor al uw elektra werkzaamheden. Onze elektriciens zijn gecertificeerd en helpen u graag met spoed, reparatie en aanleggen van elektra.Reviews van Elektra Koning

Door C.D
Op 28 november 2023
10

Ze waren erg professioneel! De elektricien stuurde een uur later een contract waarin stond wat we wilden doen met de offerte en had de klus dezelfde dag nog klaar. Voor andere klussen zouden wij ze zeker weer inhuren!

Door T.H
Op 21 november 2023
8

Zeer vriendelijk en professioneel, al voelt ruim 200 euro voor 45 minuten werk aan de hoge kant.

Door F.D
Op 15 november 2023
10

Snel, vriendelijk en goed geholpen bij een electra storing. Doe ik graag weer zaken mee 😊

Door Y.L
Op 14 november 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door N.M
Op 7 november 2023
10

Wat een vriendelijke proffesionelen klantenservice. Ik ben op afstand geholpen binnen 2 weken kon Mark beginnen aan de laadpaal. Super bedrijf!

Door M.K
Op 3 november 2023
10

Super fijn bedrijf! Bedankt voor het snelle schakelen en de goede service. De monteurs waren ook erg vriendelijk. Zeker een aanrader!

Door J.B
Op 24 oktober 2023
10

N.a.v waterschade waardoor de meterkast volledig vervangen moest worden Elektra Koning gevonden. Bedrijf die direct beschikbaar was, duidelijk tijdsafspraak maakt en professioneel personeel heeft die de werkzaamheden heeft uitgevoerd. Een bedrijf wat zeker een aanrader is.

Door S.R
Op 19 oktober 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door C
Op 10 oktober 2023
10

Fijne ervaring!

Door D.R
Op 19 september 2023
10

In de avond een storing gehad en gebeld naar dit bedrijf. Ze probeerde me eerst telefonisch te helpen om de stroom weer aan te krijgen, helaas lukte dit niet en kreeg ik het advies om een elektricien langs te laten komen. Zelfde avond is die langsgekomen en heeft de groepenkast vervangen en de stroom deed het weer. Kosten op voorhand besproken en erg tevreden met het resultaat en het contact.

Door A.M
Op 25 juli 2023
10

De heren hebben mij goed geholpen met mijn groepenkast. Deze elektricien was professioneel en duidelijk. De prijs was uitstekend!

Door L.S
Op 28 februari 2023
10

Vandaag heeft Jan een perplex stekker aangesloten de inductie kookplaat werkte perfect

Door R.D
Op 15 februari 2023
10

Voor 3fase voorbereidingen is dit een geschikte partij. Eerlijk advies en een snelle service.

Door G.V
Op 7 februari 2023
10

Met spoed gebeld de elektricien was snel op locatie. De storing was snel verholpen door Jack top service.

Door H.H
Op 18 januari 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door P.L
Op 10 januari 2023
10

Ik had een tijdschakelaar nodig voor m’n boiler. Elektra koning heeft het netjes geïnstalleerd.

Door E.K
Op 4 januari 2023
10

Top bedrijf binnen 1 uur verholpen van m’n storing.

Door L
Op 4 januari 2023
10

Vandaag diende ik een offerte aanvraag in via de website. Binnen 15 minute kreeg ik de klantenservice aan de telefoon. Elektra Koning is op dezelfde dag langs gekomen om een groepenkast te vervangen. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Door Z.E
Op 8 december 2022
10

Zeker aan te raden elektricien partij! klantenservice is ook zeer klantvriendelijk!

Door Z.Y
Op 30 november 2022
10

Elektra Koning heeft onze woning compleet verzorgd met elektriciteit. Zeer onder de indruk van deze partij. 5 sterren is een understatements.

Door M.A
Op 16 november 2022
10

Fijn contact gehad en heel veel.informatie gekregen over de uitvoering. Monteurs waren erg professioneel, goed werk geleverd!

Door M.G
Op 13 oktober 2022
10

De klantenservice heeft mij eerlijk geadviseerd over een 3/fase aansluiting zodat ik klaar ben voor de toekomst. Zeer tevreden over deze bedrijf

Door J.N
Op 14 september 2022
10

Ik had vandaag een stroomstoring. Binnen 1 uur kwam Jan langs om de storing te verhelpen. Hij heeft onze groepenkast vervangen en de storing verholpen.

Door G.E.G
Op 6 januari 2022
10

Vakkundig bedrijf met eerlijke prijzen.