Teamfoto Elektra Koning

Perilex stekker aansluiten

Wij staan in Leiden voor u klaar!
Een Elektricien
Werkzaam in Leiden, hoofdvestiging 's-Gravenhage

Perilex stekker aansluiten in Leiden

Heeft u de hulp nodig van een ervaren elektricien om de perilex stekker correct aan te sluiten? Ons team van Elektra Koning heeft de kennis en ervaring om u te helpen met al uw elektriciteitsvragen. Voor alle informatie en vragen omtrent elektriciteit, kunt u ons telefonisch bereiken op 070 207 5102.

Wat is een perilex stekker?

Meestal is de stroom die gewone stopcontacten leveren (230 Volt) voldoende voor normale huishoudelijke apparaten. Voor bepaalde kookplaten of andere krachtige apparaten met een vermogen groter dan 3.86 KWh is een gewoon stopcontact niet geschikt. Indien er een apparaat met een hoog vermogen wordt aangesloten, kan de groepenkast overbelast raken.

Een Perilex stekker is vereist wanneer je grotere apparaten wilt aansluiten. Lees verder om te begrijpen hoe een Perilex stekker precies functioneert. De Perilex wandcontactdoos is voorzien van vijf gaten, in plaats van de gebruikelijke twee. In tegenstelling tot een 1-fase aansluiting (standaard stopcontact), is de contactdoos aangesloten op een 2-fase of 3-fase aansluiting.

Om overbelasting van de leiding te voorkomen, verdeelt een 2- of 3-fase aansluiting de stroom over meerdere fasen. Dankzij deze benadering kunnen zwaardere apparaten op een veilige manier aangesloten worden. De Perilex aansluiting kan het dubbele aan Volt leveren in vergelijking tot een standaard stopcontact.

Een 2-fase aansluiting maak je door gebruik te maken van de Perilex contactdoos met zijn vijf gaten. Hier zijn 1 aardedraad, 2 nuldraden en 2 fasen nodig. Bij een 3-fase aansluiting horen 1 aardedraad, 1 nuldraad en 3 fasen. Bij het aansluiten van een Perilex stekker komt er veel expertise kijken, vooral bij een 3-fase aansluiting waarbij er sprake is van een groot vermogen.

Hulp inschakelen in Leiden van een elektricien

Het is niet verstandig om zelf elektra aan te sluiten als u er geen verstand van heeft, omdat dit over het algemeen gevaarlijk kan zijn. Als u niet weet hoe u een inductie kookplaat moet aansluiten, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze elektriciens. Zij helpen u graag. Voor vragen of het plannen van een afspraak kunt u ons altijd bereiken via 070 207 5102. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Over ons

Elektra Koning levert diensten in Zuid-Holland op het hoogste niveau en is inzetbaar voor al uw elektra werkzaamheden. Onze elektriciens zijn gecertificeerd en helpen u graag met spoed, reparatie en aanleggen van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5102

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Elektra Koning

Elektra Koning levert diensten in Zuid-Holland op het hoogste niveau en is inzetbaar voor al uw elektra werkzaamheden. Onze elektriciens zijn gecertificeerd en helpen u graag met spoed, reparatie en aanleggen van elektra.Reviews van Elektra Koning

Door C.D
Op 28 november 2023
10

Ze waren erg professioneel! De elektricien stuurde een uur later een contract waarin stond wat we wilden doen met de offerte en had de klus dezelfde dag nog klaar. Voor andere klussen zouden wij ze zeker weer inhuren!

Door T.H
Op 21 november 2023
8

Zeer vriendelijk en professioneel, al voelt ruim 200 euro voor 45 minuten werk aan de hoge kant.

Door F.D
Op 15 november 2023
10

Snel, vriendelijk en goed geholpen bij een electra storing. Doe ik graag weer zaken mee 😊

Door Y.L
Op 14 november 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door N.M
Op 7 november 2023
10

Wat een vriendelijke proffesionelen klantenservice. Ik ben op afstand geholpen binnen 2 weken kon Mark beginnen aan de laadpaal. Super bedrijf!

Door M.K
Op 3 november 2023
10

Super fijn bedrijf! Bedankt voor het snelle schakelen en de goede service. De monteurs waren ook erg vriendelijk. Zeker een aanrader!

Door J.B
Op 24 oktober 2023
10

N.a.v waterschade waardoor de meterkast volledig vervangen moest worden Elektra Koning gevonden. Bedrijf die direct beschikbaar was, duidelijk tijdsafspraak maakt en professioneel personeel heeft die de werkzaamheden heeft uitgevoerd. Een bedrijf wat zeker een aanrader is.

Door S.R
Op 19 oktober 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door C
Op 10 oktober 2023
10

Fijne ervaring!

Door D.R
Op 19 september 2023
10

In de avond een storing gehad en gebeld naar dit bedrijf. Ze probeerde me eerst telefonisch te helpen om de stroom weer aan te krijgen, helaas lukte dit niet en kreeg ik het advies om een elektricien langs te laten komen. Zelfde avond is die langsgekomen en heeft de groepenkast vervangen en de stroom deed het weer. Kosten op voorhand besproken en erg tevreden met het resultaat en het contact.

Door A.M
Op 25 juli 2023
10

De heren hebben mij goed geholpen met mijn groepenkast. Deze elektricien was professioneel en duidelijk. De prijs was uitstekend!

Door L.S
Op 28 februari 2023
10

Vandaag heeft Jan een perplex stekker aangesloten de inductie kookplaat werkte perfect

Door R.D
Op 15 februari 2023
10

Voor 3fase voorbereidingen is dit een geschikte partij. Eerlijk advies en een snelle service.

Door G.V
Op 7 februari 2023
10

Met spoed gebeld de elektricien was snel op locatie. De storing was snel verholpen door Jack top service.

Door H.H
Op 18 januari 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door P.L
Op 10 januari 2023
10

Ik had een tijdschakelaar nodig voor m’n boiler. Elektra koning heeft het netjes geïnstalleerd.

Door E.K
Op 4 januari 2023
10

Top bedrijf binnen 1 uur verholpen van m’n storing.

Door L
Op 4 januari 2023
10

Vandaag diende ik een offerte aanvraag in via de website. Binnen 15 minute kreeg ik de klantenservice aan de telefoon. Elektra Koning is op dezelfde dag langs gekomen om een groepenkast te vervangen. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Door Z.E
Op 8 december 2022
10

Zeker aan te raden elektricien partij! klantenservice is ook zeer klantvriendelijk!

Door Z.Y
Op 30 november 2022
10

Elektra Koning heeft onze woning compleet verzorgd met elektriciteit. Zeer onder de indruk van deze partij. 5 sterren is een understatements.

Door M.A
Op 16 november 2022
10

Fijn contact gehad en heel veel.informatie gekregen over de uitvoering. Monteurs waren erg professioneel, goed werk geleverd!

Door M.G
Op 13 oktober 2022
10

De klantenservice heeft mij eerlijk geadviseerd over een 3/fase aansluiting zodat ik klaar ben voor de toekomst. Zeer tevreden over deze bedrijf

Door J.N
Op 14 september 2022
10

Ik had vandaag een stroomstoring. Binnen 1 uur kwam Jan langs om de storing te verhelpen. Hij heeft onze groepenkast vervangen en de storing verholpen.

Door G.E.G
Op 6 januari 2022
10

Vakkundig bedrijf met eerlijke prijzen.