Teamfoto Elektra Koning
Groepenkast Leiden Wij staan in Leiden voor u klaar!
Een Elektricien
Werkzaam in Leiden, hoofdvestiging 's-Gravenhage

Groepenkast Leiden

Zoekt u een vakman die in Leiden uw groepenkast kan uitbreiden of vervangen? Misschien heeft u al een wat ouder apparaat of heeft u onlangs nieuwe elektronische toestellen gekocht. Voor zowel uw veiligheid als gebruiksgemak is het belangrijk om uw groepenkast aan te pakken.

Als u hier hulp bij nodig heeft, kunnen de elektriciens van Elektra Koning u daarbij van dienst zijn. Voor vragen en offerteaanvragen kan je bellen naar 070 207 5102 of het contactformulier invullen. Dan zorgen wij voor een uitstekend functionerende en veilige groepenkast.

Waarom een groepenkast vervangen in Leiden?

De twee belangrijkste argumenten om een groepenkast te vervangen zijn veiligheid en gebruiksgemak. Doorgaans gaat een groepenkast zo'n 15 tot 20 jaar mee. Bij een groepenkast die al ouder is ervaart u sneller ongemak en is de kans op onveilige situaties groter.

In enkele gevallen kunnen schakelaars vlam vatten en aardlekschakelaars falen soms. Hierdoor kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan met brand en levensgevaar. Maar dat is nog niet alles wat we te bieden hebben.

Omdat de elektrische apparaten die we gebruiken steeds sterker worden krijgen oudere groepenkasten het moeilijker. Als er verschillende apparaten uit eenzelfde groep gelijktijdig worden ingeschakeld kan dat voor overbelasting zorgen. Met als gevolg dat er stoppen uitslaan.

In Leiden helpen de ervaren elektriciens van Elektra Koning u graag met aanpassingen aan de groepenkast!
Elektra Koning kan u helpen met uw groepenkast in Leiden

Wanneer een groepenkast uitbreiden in Leiden?

Als er bij bepaalde groepen overbelasting optreed hoeft de groepenkast lang niet altijd vervangen te worden. Vaak is uitbreiding van de bestaande groepenkast ook een optie. In dat geval voegen we een extra groep of meerdere groepen toe.

Met zo'n aanpassing kan de stroom gelijkmatiger over de groepen worden verdeeld. En mocht u geïnteresseerd zijn in zware stroomverbruikers als een jacuzzi of een sauna dan leggen we daar een eigen groep voor aan. Hetzelfde is mogelijk wanneer u er bijvoorbeeld voor kiest om over te stappen op elektrisch koken.

De functie van een groepenkast

Iedere woning en elk pand beschikt over een groepenkast. Op deze plek komt de stroom de woning binnen en wordt het middels verschillende groepen over het huis verdeeld. Elke groep levert dus stroom aan een stukje van het huis.

Als er in dezelfde groep gelijktijdig meerdere apparaten worden ingeschakeld kan dat resulteren in overbelasting. Bij overbelasting of kortsluiting van een groep zal de groepstop automatisch uitspringen. Als dit niet gebeurt, zal de aardlekschakelaar het overnemen. Het is dus een veiligheidsmechanisme dat er voor zorgt dat er geen grotere problemen ontstaan bij overbelasting.

Contact met Elektra Koning voor het vervangen of uitbreiden van een groepenkast in Leiden

Wilt u de kans op een gevaarlijke situatie verkleinen door uw gedateerde groepenkast te laten vervangen? Of wilt u meer gebruiksgemak voor uw elektrische apparaten door het uitbreiden van de groepenkast? In Leiden helpt Elektra Koning u. Bel 070 207 5102 of maak gebruik van het contactformulier.

Over ons

Elektra Koning levert diensten in Zuid-Holland op het hoogste niveau en is inzetbaar voor al uw elektra werkzaamheden. Onze elektriciens zijn gecertificeerd en helpen u graag met spoed, reparatie en aanleggen van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5102

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Elektra Koning

Elektra Koning levert diensten in Zuid-Holland op het hoogste niveau en is inzetbaar voor al uw elektra werkzaamheden. Onze elektriciens zijn gecertificeerd en helpen u graag met spoed, reparatie en aanleggen van elektra.Reviews van Elektra Koning

Door C.D
Op 28 november 2023
10

Ze waren erg professioneel! De elektricien stuurde een uur later een contract waarin stond wat we wilden doen met de offerte en had de klus dezelfde dag nog klaar. Voor andere klussen zouden wij ze zeker weer inhuren!

Door T.H
Op 21 november 2023
8

Zeer vriendelijk en professioneel, al voelt ruim 200 euro voor 45 minuten werk aan de hoge kant.

Door F.D
Op 15 november 2023
10

Snel, vriendelijk en goed geholpen bij een electra storing. Doe ik graag weer zaken mee 😊

Door Y.L
Op 14 november 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door N.M
Op 7 november 2023
10

Wat een vriendelijke proffesionelen klantenservice. Ik ben op afstand geholpen binnen 2 weken kon Mark beginnen aan de laadpaal. Super bedrijf!

Door M.K
Op 3 november 2023
10

Super fijn bedrijf! Bedankt voor het snelle schakelen en de goede service. De monteurs waren ook erg vriendelijk. Zeker een aanrader!

Door J.B
Op 24 oktober 2023
10

N.a.v waterschade waardoor de meterkast volledig vervangen moest worden Elektra Koning gevonden. Bedrijf die direct beschikbaar was, duidelijk tijdsafspraak maakt en professioneel personeel heeft die de werkzaamheden heeft uitgevoerd. Een bedrijf wat zeker een aanrader is.

Door S.R
Op 19 oktober 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door C
Op 10 oktober 2023
10

Fijne ervaring!

Door D.R
Op 19 september 2023
10

In de avond een storing gehad en gebeld naar dit bedrijf. Ze probeerde me eerst telefonisch te helpen om de stroom weer aan te krijgen, helaas lukte dit niet en kreeg ik het advies om een elektricien langs te laten komen. Zelfde avond is die langsgekomen en heeft de groepenkast vervangen en de stroom deed het weer. Kosten op voorhand besproken en erg tevreden met het resultaat en het contact.

Door A.M
Op 25 juli 2023
10

De heren hebben mij goed geholpen met mijn groepenkast. Deze elektricien was professioneel en duidelijk. De prijs was uitstekend!

Door L.S
Op 28 februari 2023
10

Vandaag heeft Jan een perplex stekker aangesloten de inductie kookplaat werkte perfect

Door R.D
Op 15 februari 2023
10

Voor 3fase voorbereidingen is dit een geschikte partij. Eerlijk advies en een snelle service.

Door G.V
Op 7 februari 2023
10

Met spoed gebeld de elektricien was snel op locatie. De storing was snel verholpen door Jack top service.

Door H.H
Op 18 januari 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door P.L
Op 10 januari 2023
10

Ik had een tijdschakelaar nodig voor m’n boiler. Elektra koning heeft het netjes geïnstalleerd.

Door E.K
Op 4 januari 2023
10

Top bedrijf binnen 1 uur verholpen van m’n storing.

Door L
Op 4 januari 2023
10

Vandaag diende ik een offerte aanvraag in via de website. Binnen 15 minute kreeg ik de klantenservice aan de telefoon. Elektra Koning is op dezelfde dag langs gekomen om een groepenkast te vervangen. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Door Z.E
Op 8 december 2022
10

Zeker aan te raden elektricien partij! klantenservice is ook zeer klantvriendelijk!

Door Z.Y
Op 30 november 2022
10

Elektra Koning heeft onze woning compleet verzorgd met elektriciteit. Zeer onder de indruk van deze partij. 5 sterren is een understatements.

Door M.A
Op 16 november 2022
10

Fijn contact gehad en heel veel.informatie gekregen over de uitvoering. Monteurs waren erg professioneel, goed werk geleverd!

Door M.G
Op 13 oktober 2022
10

De klantenservice heeft mij eerlijk geadviseerd over een 3/fase aansluiting zodat ik klaar ben voor de toekomst. Zeer tevreden over deze bedrijf

Door J.N
Op 14 september 2022
10

Ik had vandaag een stroomstoring. Binnen 1 uur kwam Jan langs om de storing te verhelpen. Hij heeft onze groepenkast vervangen en de storing verholpen.

Door G.E.G
Op 6 januari 2022
10

Vakkundig bedrijf met eerlijke prijzen.