Teamfoto Elektra Koning
Stroomstoring Leiden Wij staan in Leiden voor u klaar!
Een Elektricien
Werkzaam in Leiden, hoofdvestiging 's-Gravenhage

Stroomstoring Leiden

Is er sprake van stroomstoring in Leiden en heeft u direct hulp nodig? In geval van dringende situaties zijn de elektriciens van Elektra Koning direct oproepbaar! Onze professionele medewerkers hebben razendsnel de oorzaak van uw stroomstoring gelokaliseerd en opgelost.

Weten wij als geen ander hoe vervelend het is om zonder stroom te zitten in huis. De koelkast functioneert niet, u kunt niet op de computer werken en misschien doet de verwarming het niet. Onze monteurs rijden constant rond en zijn snel ter plaatse als u ons nodig heeft.

Verlangt u onmiddellijke hulp van een elektricien bij een stroomstoring in Leiden? Neem direct contact op met een medewerker door te bellen naar 070 207 5102. We regelen snel dat u weer kunt beschikken over de belangrijkste voorzieningen in uw huis!

Elektra storing Leiden snel verholpen

Als we op de hoogte worden gebracht van een elektra storing in Leiden, zijn we er snel bij om deze snel op te lossen. Het is niet prettig als de stroom hapert, en dat beseffen wij bij Elektra Koning heel goed. Hoe eerder de storing verholpen is, des te sneller kunt u weer verder met uw gewenste activiteiten.

Soms is het jammer genoeg niet mogelijk om elke storing meteen op te lossen. De oorzaak van het probleem kan soms ingewikkeld zijn of het kan ineens veel drukker zijn dat normaal. U kunt erop rekenen dat we al onze inspanningen richten op een snelle en goede hulpverlening.

Stekkerproef

Kortsluiting wordt weleens onterecht verward met een stroomstoring. In dit geval is de fout niet te wijten aan de stroomtoevoer of -verdeling. Het voorkomen van kortsluiting is vaak te wijten aan een specifiek apparaat.

Doe een stekkerproef om snel te achterhalen of er mogelijk sprake is van kortsluiting en dit zelf op te lossen. Isoleren van de oorzaak van het probleem kan door een eenvoudige stekkerproef uit te voeren. Lees hier hoe u een stekkerproef uit kunt voeren door op de link te klikken.

Voor het verhelpen van een stroomstoring, bent u bij Elektra Koning aan het goede adres.

Spoed storingsdienst Elektra Koning

Ons team staat direct paraat met een spoeddienst die gericht is op het verhelpen van storingen. Mocht u een storing hebben, dan kunt u rekenen op Elektra Koning om deze zo snel mogelijk en grondig op te lossen met onze storingsmonteurs. Met Elektra Koning wordt de storing prompt geïdentificeerd en verholpen.

In het geval dat het niet lukt voor ons om zelf iemand naar de storingsdienst te sturen, Ons netwerk van direct beschikbare elektriciens staat paraat om deze klus snel en efficiënt voor u uit te voeren. Twijfelt u nog? Bel met spoed 070 207 5102 om direct geholpen te worden met uw stroomstoring.

Stroomstoring in huis: mogelijke oorzaken

In uw woning zijn er verschillende mogelijke oorzaken voor stroomuitval. Hierdoor is het vaak moeilijk om de storing zelf te vinden en op te lossen. Voor een efficiënte bijstand is het nuttig om zelf enkele zaken te kunnen uitzoeken voordat u contact opneemt.

Start met het controleren door een stekkerproef uit te voeren. Om de groep weer in te schakelen, is het nodig om eerst alle stekkers uit het stopcontact te halen van de uitgevallen groep. Als dit slaagt, kunt u stap voor stap de stekkers weer in het stopcontact doen, tot de groep opnieuw uitvalt.

Indien dit niet helpt of als de elektriciteit volledig stopt? Onderzoek ook of er bij uw buren nog stroom is. Als uw buren ook zonder elektriciteit zitten, is de netbeheerder mogelijk de schuldige.

Als de stroomstoring door de netbeheerder is veroorzaakt, kan een elektricien u helaas niet ter hulp schieten. Contacteer de netbeheerder om een melding te doen, vervolgens is het een kwestie van geduldig wachten tot de stroom terug is. Het enige wat nu rest is rustig afwachten totdat de stroom weer werkt.

Laat Elektra Koning uw stroomuitval oplossen

Bent u thuis geconfronteerd met een uitgevallen groep of zelfs met een totale stroomstoring? Als het probleem niet bij een aangedreven toestel of de netbeheerder ligt, dan zullen de gekwalificeerde elektriciens van Elektra Koning snel voor u klaarstaan. Onze ervaren elektriciens van Elektra Koning zijn direct beschikbaar om u te helpen.

Onze nooddienst is constant onderweg om zo snel mogelijk bij u te zijn voor spoedklussen. Neem direct contact met ons op via 070 207 5102 om snel een monteur naar u toe te laten komen voor herstel van de stroomvoorzieningen. Dit zorgt ervoor dat u snel weer gebruik kunt maken van stroom in huis.

Veel gestelde vragen

Hoelang blijft een koelkast koud zonder stroomvoorziening?

De meeste koelkasten houden hun kou zo'n 12 tot 24 uur vast, maar dit kan per koelkast verschillen. Beperk het openen van de koelkastdeur tot een minimum om de koelte te behouden.

Tot hoe lang blijft een vriezer bevroren zonder stroom?

Diepgevroren levensmiddelen blijven tot ongeveer 24 uur goed bevroren in een afgekoppelde vriezer. Om kouverlies te minimaliseren, is het belangrijk om de vriezer niet te openen.

Wat kan ik zelf doen bij stroomuitval in huis?

Als er sprake is van een stroomstoring, is het verstandig om eerst een stekkerproef te doen. Kijk ook of u de schakelaar in de groepenkast omhoog kunt zetten en of uw buren nog stroom hebben.

Over ons

Elektra Koning levert diensten in Zuid-Holland op het hoogste niveau en is inzetbaar voor al uw elektra werkzaamheden. Onze elektriciens zijn gecertificeerd en helpen u graag met spoed, reparatie en aanleggen van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5102

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Elektra Koning

Elektra Koning levert diensten in Zuid-Holland op het hoogste niveau en is inzetbaar voor al uw elektra werkzaamheden. Onze elektriciens zijn gecertificeerd en helpen u graag met spoed, reparatie en aanleggen van elektra.Reviews van Elektra Koning

Door C.D
Op 28 november 2023
10

Ze waren erg professioneel! De elektricien stuurde een uur later een contract waarin stond wat we wilden doen met de offerte en had de klus dezelfde dag nog klaar. Voor andere klussen zouden wij ze zeker weer inhuren!

Door T.H
Op 21 november 2023
8

Zeer vriendelijk en professioneel, al voelt ruim 200 euro voor 45 minuten werk aan de hoge kant.

Door F.D
Op 15 november 2023
10

Snel, vriendelijk en goed geholpen bij een electra storing. Doe ik graag weer zaken mee 😊

Door Y.L
Op 14 november 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door N.M
Op 7 november 2023
10

Wat een vriendelijke proffesionelen klantenservice. Ik ben op afstand geholpen binnen 2 weken kon Mark beginnen aan de laadpaal. Super bedrijf!

Door M.K
Op 3 november 2023
10

Super fijn bedrijf! Bedankt voor het snelle schakelen en de goede service. De monteurs waren ook erg vriendelijk. Zeker een aanrader!

Door J.B
Op 24 oktober 2023
10

N.a.v waterschade waardoor de meterkast volledig vervangen moest worden Elektra Koning gevonden. Bedrijf die direct beschikbaar was, duidelijk tijdsafspraak maakt en professioneel personeel heeft die de werkzaamheden heeft uitgevoerd. Een bedrijf wat zeker een aanrader is.

Door S.R
Op 19 oktober 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door C
Op 10 oktober 2023
10

Fijne ervaring!

Door D.R
Op 19 september 2023
10

In de avond een storing gehad en gebeld naar dit bedrijf. Ze probeerde me eerst telefonisch te helpen om de stroom weer aan te krijgen, helaas lukte dit niet en kreeg ik het advies om een elektricien langs te laten komen. Zelfde avond is die langsgekomen en heeft de groepenkast vervangen en de stroom deed het weer. Kosten op voorhand besproken en erg tevreden met het resultaat en het contact.

Door A.M
Op 25 juli 2023
10

De heren hebben mij goed geholpen met mijn groepenkast. Deze elektricien was professioneel en duidelijk. De prijs was uitstekend!

Door L.S
Op 28 februari 2023
10

Vandaag heeft Jan een perplex stekker aangesloten de inductie kookplaat werkte perfect

Door R.D
Op 15 februari 2023
10

Voor 3fase voorbereidingen is dit een geschikte partij. Eerlijk advies en een snelle service.

Door G.V
Op 7 februari 2023
10

Met spoed gebeld de elektricien was snel op locatie. De storing was snel verholpen door Jack top service.

Door H.H
Op 18 januari 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door P.L
Op 10 januari 2023
10

Ik had een tijdschakelaar nodig voor m’n boiler. Elektra koning heeft het netjes geïnstalleerd.

Door E.K
Op 4 januari 2023
10

Top bedrijf binnen 1 uur verholpen van m’n storing.

Door L
Op 4 januari 2023
10

Vandaag diende ik een offerte aanvraag in via de website. Binnen 15 minute kreeg ik de klantenservice aan de telefoon. Elektra Koning is op dezelfde dag langs gekomen om een groepenkast te vervangen. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Door Z.E
Op 8 december 2022
10

Zeker aan te raden elektricien partij! klantenservice is ook zeer klantvriendelijk!

Door Z.Y
Op 30 november 2022
10

Elektra Koning heeft onze woning compleet verzorgd met elektriciteit. Zeer onder de indruk van deze partij. 5 sterren is een understatements.

Door M.A
Op 16 november 2022
10

Fijn contact gehad en heel veel.informatie gekregen over de uitvoering. Monteurs waren erg professioneel, goed werk geleverd!

Door M.G
Op 13 oktober 2022
10

De klantenservice heeft mij eerlijk geadviseerd over een 3/fase aansluiting zodat ik klaar ben voor de toekomst. Zeer tevreden over deze bedrijf

Door J.N
Op 14 september 2022
10

Ik had vandaag een stroomstoring. Binnen 1 uur kwam Jan langs om de storing te verhelpen. Hij heeft onze groepenkast vervangen en de storing verholpen.

Door G.E.G
Op 6 januari 2022
10

Vakkundig bedrijf met eerlijke prijzen.