Teamfoto Elektra Koning
Over elektriciteitskeuringen Wij staan in Leiden voor u klaar!
Een Elektricien
Werkzaam in Leiden, hoofdvestiging 's-Gravenhage

Over elektriciteitskeuringen

Een goed functionerend stroomnetwerk is van groot belang voor hedendaagse huishoudens. Het is lastig om je voor te stellen hoe het zou zijn om te leven zonder elektriciteit, van koelkasten tot beeldschermen. Het is van cruciaal belang dat de achterliggende installaties goed werken en efficiënt zijn.

Het waarborgen van een onafgebroken stroomtoevoer begint met gedegen onderhoud en nauwgezette controles. Bij elektriciteitskeuringen start zowel het onderhoud als de grondige controle. Bij Elektra Koning kunnen onze bekwame elektriciens uw elektrische installaties inspecteren en een beoordeling geven.

Keuring elektrische installaties: waarom?

Veiligheid staat voorop bij het regelmatig laten keuren van de elektra in uw woning, om zo het risico op brand en andere gevaren te verminderen. Door elektriciteit regelmatig te inspecteren, wordt het risico op brand en andere gevaren verminderd. Het is van groot belang om de elektra in Leiden periodiek te laten keuren; veiligheid staat hierbij voorop.

Het aanvragen van keuringen van elektrische installaties gebeurt vaak bij een verhuizing in de praktijk. Bij wat oudere woningen is het vaak nodig voor (ver)kopers om te controleren of de elektrische installatie in goede staat verkeert. Een deskundige elektricien kan deze kwestie onderzoeken.

Echter moeten niet enkel woningen af en toe een keuring ondergaan voor elektrische installaties. De keuringen van zakelijke installaties zijn van uiterst belang. Bedrijven moeten voldoen aan strenge regels die regelmatig gecontroleerd worden.

Soorten keuringen

Over het algemeen worden twee soorten keuringen erkend; dit zijn de NEN- en SCOPE-keuringen. Er zijn talrijke keuringen beschikbaar; de NEN-keuringen en SCOPE-keuringen bestaan uit verschillende soorten inspecties. Bij deze keuringspraktijk wordt vaak een nummer gebruikt om aan te geven welk aspect wordt beoordeeld.

Schakel Elektra Koning in voor uw elektriciteitskeuring

Heeft uw woning of bedrijfspand een keuring nodig? Ontvang professionele hulp bij het keuren en optimaliseren van uw elektrische installaties van de elektriciens van Elektra Koning. Bij ons bent u aan het juiste adres voor het keuren en optimaliseren van uw elektrische installaties.

Voor direct contact kunt u ons bellen op het nummer 070 207 5102. U kunt ook een bericht sturen via het contactformulier op de website. We zullen snel een reactie ontvangen van een van onze medewerkers op uw aanvraag.

Over ons

Elektra Koning levert diensten in Zuid-Holland op het hoogste niveau en is inzetbaar voor al uw elektra werkzaamheden. Onze elektriciens zijn gecertificeerd en helpen u graag met spoed, reparatie en aanleggen van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5102

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Elektra Koning

Elektra Koning levert diensten in Zuid-Holland op het hoogste niveau en is inzetbaar voor al uw elektra werkzaamheden. Onze elektriciens zijn gecertificeerd en helpen u graag met spoed, reparatie en aanleggen van elektra.Reviews van Elektra Koning

Door C.D
Op 28 november 2023
10

Ze waren erg professioneel! De elektricien stuurde een uur later een contract waarin stond wat we wilden doen met de offerte en had de klus dezelfde dag nog klaar. Voor andere klussen zouden wij ze zeker weer inhuren!

Door T.H
Op 21 november 2023
8

Zeer vriendelijk en professioneel, al voelt ruim 200 euro voor 45 minuten werk aan de hoge kant.

Door F.D
Op 15 november 2023
10

Snel, vriendelijk en goed geholpen bij een electra storing. Doe ik graag weer zaken mee 😊

Door Y.L
Op 14 november 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door N.M
Op 7 november 2023
10

Wat een vriendelijke proffesionelen klantenservice. Ik ben op afstand geholpen binnen 2 weken kon Mark beginnen aan de laadpaal. Super bedrijf!

Door M.K
Op 3 november 2023
10

Super fijn bedrijf! Bedankt voor het snelle schakelen en de goede service. De monteurs waren ook erg vriendelijk. Zeker een aanrader!

Door J.B
Op 24 oktober 2023
10

N.a.v waterschade waardoor de meterkast volledig vervangen moest worden Elektra Koning gevonden. Bedrijf die direct beschikbaar was, duidelijk tijdsafspraak maakt en professioneel personeel heeft die de werkzaamheden heeft uitgevoerd. Een bedrijf wat zeker een aanrader is.

Door S.R
Op 19 oktober 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door C
Op 10 oktober 2023
10

Fijne ervaring!

Door D.R
Op 19 september 2023
10

In de avond een storing gehad en gebeld naar dit bedrijf. Ze probeerde me eerst telefonisch te helpen om de stroom weer aan te krijgen, helaas lukte dit niet en kreeg ik het advies om een elektricien langs te laten komen. Zelfde avond is die langsgekomen en heeft de groepenkast vervangen en de stroom deed het weer. Kosten op voorhand besproken en erg tevreden met het resultaat en het contact.

Door A.M
Op 25 juli 2023
10

De heren hebben mij goed geholpen met mijn groepenkast. Deze elektricien was professioneel en duidelijk. De prijs was uitstekend!

Door L.S
Op 28 februari 2023
10

Vandaag heeft Jan een perplex stekker aangesloten de inductie kookplaat werkte perfect

Door R.D
Op 15 februari 2023
10

Voor 3fase voorbereidingen is dit een geschikte partij. Eerlijk advies en een snelle service.

Door G.V
Op 7 februari 2023
10

Met spoed gebeld de elektricien was snel op locatie. De storing was snel verholpen door Jack top service.

Door H.H
Op 18 januari 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door P.L
Op 10 januari 2023
10

Ik had een tijdschakelaar nodig voor m’n boiler. Elektra koning heeft het netjes geïnstalleerd.

Door E.K
Op 4 januari 2023
10

Top bedrijf binnen 1 uur verholpen van m’n storing.

Door L
Op 4 januari 2023
10

Vandaag diende ik een offerte aanvraag in via de website. Binnen 15 minute kreeg ik de klantenservice aan de telefoon. Elektra Koning is op dezelfde dag langs gekomen om een groepenkast te vervangen. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Door Z.E
Op 8 december 2022
10

Zeker aan te raden elektricien partij! klantenservice is ook zeer klantvriendelijk!

Door Z.Y
Op 30 november 2022
10

Elektra Koning heeft onze woning compleet verzorgd met elektriciteit. Zeer onder de indruk van deze partij. 5 sterren is een understatements.

Door M.A
Op 16 november 2022
10

Fijn contact gehad en heel veel.informatie gekregen over de uitvoering. Monteurs waren erg professioneel, goed werk geleverd!

Door M.G
Op 13 oktober 2022
10

De klantenservice heeft mij eerlijk geadviseerd over een 3/fase aansluiting zodat ik klaar ben voor de toekomst. Zeer tevreden over deze bedrijf

Door J.N
Op 14 september 2022
10

Ik had vandaag een stroomstoring. Binnen 1 uur kwam Jan langs om de storing te verhelpen. Hij heeft onze groepenkast vervangen en de storing verholpen.

Door G.E.G
Op 6 januari 2022
10

Vakkundig bedrijf met eerlijke prijzen.