Teamfoto Elektra Koning
Werkzaam in Leiden, hoofdvestiging 's-Gravenhage

Elektricien Leiden

Heeft u behoefte aan een betrouwbare en ervaren elektricien in Leiden en de omgeving? Kiest u voor Elektra Koning in Leiden, dan weet u dat uw wensen voorop staan bij de uitvoering van elk elektrawerk; wij bieden vakmanschap op maat. Bij Elektra Koning wordt speciale aandacht besteed aan uw wensen bij het leveren van echt vakwerk.

Heeft u behoefte aan krachtstroom installatie of ondervindt u problemen met een stroomstoring? Elektra Koning is beschikbaar voor zowel langdurige klussen als spoedgevallen. Bij ons team van professionals bent u aan het juiste adres voor installatie- en storingswerk!

Op zoek naar een professioneel bedrijf voor uw project? Bel Elektra Koning op 070 207 5102 voor meer informatie. Als u de voorkeur geeft aan elektronisch contact of een offerte wenst, kunt u het contactformulier op de website invullen. Neem gerust contact op via het contactformulier op de website als u dat wenst.

Wat Elektra Koning voor u doet in Leiden

Bij Elektra Koning kunt u rekenen op vakkundige elektriciens die diverse klussen aan de elektra verzorgen. Onze ervaren elektriciens kunnen u dus helpen bij een breed scala aan werkzaamheden. Maak gebruik van ons aanbod aan werkzaamheden, waaronder:

Als uw klus niet is opgenomen in de lijst, betekent dit niet dat we u niet kunnen assisteren! Heeft u specifieke kluswerkzaamheden die niet genoemd worden? Bel ons voor maatwerkoplossingen! Neem contact op met 070 207 5102 en dan zoeken we samen naar een geschikte oplossing.

Met spoed een elektricien in Leiden?

Bij problemen zoals een stroomstoring thuis of als u met spoed een elektricien nodig heeft in Leiden, zijn wij uw betrouwbare partner. Ook dan kunt u met een gerust hart terecht bij Elektra Koning. Als het snel moet gebeuren, staan onze vakbekwame monteurs altijd paraat om het probleem bij u thuis deskundig op te lossen.

Als er een urgent probleem zich voordoet, neem dan het beste telefonisch contact op met ons via 070 207 5102. Bij spoedgevallen zal een beschikbare elektricien direct naar u toekomen om het probleem op te lossen. Dit zorgt ervoor dat u snel weer over goed werkende elektriciteit beschikt.

Stroomstoring Leiden

Er kunnen verschillende factoren zijn die leiden tot een stroomstoring in Leiden. Een kapot of oud apparaat kan kortsluiting veroorzaken, of de netbeheerder kan verantwoordelijk zijn voor het probleem. Een elektricien kan niet direct ingeschakeld worden in deze twee gevallen.

Om uzelf van onnodige kosten te besparen kunt u de volgende zaken dus alvast uitzoeken vóórdat u belt: Voer een stekkerproef uit om uw aangesloten apparatuur te controleren. Bekijk of uw buren ook last hebben van stroomproblemen en neem bij bevestiging contact op met uw netbeheerder.

Voor het verhelpen van een stroomstoring, bent u bij Elektra Koning aan het goede adres.

Elektrobedrijf Elektra Koning in Leiden

Voor al uw overige vragen kunt u contact met ons opnemen. Bij ons elektrobedrijf in Leiden kunt u rekenen op professionele begeleiding bij het vinden van de perfecte oplossing voor uw klussen. Onze elektromonteurs nemen graag de tijd om met u mee te denken en uw wensen centraal te stellen bij de uitvoering.

Voor al uw elektra-klussen in Leiden

Of het nu gaat om het repareren van een stroomstoring of om het geheel vernieuwen van de elektrische installaties in uw woning. Hulp nodig? Elektra Koning staat voor u klaar. Lukt het niet om zelfstandig een klus aan de elektra te voltooien?

Heeft u een klus die u zelf niet aankunt? Neem contact met ons op. U kunt ons bereiken via 070 207 5102 voor een telefonisch gesprek of via het contactformulier op onze website voor een e-mail. Een van onze collega's zal uw bericht zo snel mogelijk beantwoorden. Ons team zal snel contact met u opnemen over uw aanvraag.

Waarom kiezen voor Elektra Koning in Leiden?

Wat maakt Elektra Koning tot de ideale elektricien partner voor u in Leiden? [Bedrijfsnaam] in Leiden hanteert uitsluitend de beste materialen en heeft oog voor detail bij uw klus. Elektra Koning verzekert u van topmaterialen in Leiden en een gedetailleerde aanpak van uw klus.

Veel gestelde vragen

Wat gaat het kosten als u ons inschakelt als elektricien in Leiden?

Onze prijzen zijn gebaseerd op materiaalkosten, arbeidsuren en voorrijkosten. Per situatie wordt bepaald wat de uiteindelijke kosten van uw klus zullen zijn.

Vraag u een meerprijs voor spoedopdrachten en avond-/weekendwerk als elektricien in Leiden?

Voor spoedopdrachten en avond-/weekendklussen brengen wij extra kosten in rekening. Het exacte bedrag van de verhoging hangt af van de omstandigheden en kunt u het beste telefonisch navragen.

Wat maakt een elektricien capabel?

Goede elektriciens hebben verstand van zaken. Hun bekwaamheid strekt zich uit tot bedrading, schakelingen en het elektriciteitssysteem.

Elektra Koning staat voor u klaar in Leiden
Over ons

Elektra Koning levert diensten in Zuid-Holland op het hoogste niveau en is inzetbaar voor al uw elektra werkzaamheden. Onze elektriciens zijn gecertificeerd en helpen u graag met spoed, reparatie en aanleggen van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5102

Wij helpen u graag verder!

Zoek op de site

Ervaringen van klanten

Ze waren erg professioneel! De elektricien stuurde een uur later een contract waarin stond wat we wilden doen met de offerte en had de klus dezelfde d...

Snel, vriendelijk en goed geholpen bij een electra storing. Doe ik graag weer zaken mee 😊

Wat een vriendelijke proffesionelen klantenservice. Ik ben op afstand geholpen binnen 2 weken kon Mark beginnen aan de laadpaal. Super bedrijf!

Contactformulier

Vraag vrijblijvend een offerte aan!


Over Elektra Koning

Elektra Koning levert diensten in Zuid-Holland op het hoogste niveau en is inzetbaar voor al uw elektra werkzaamheden. Onze elektriciens zijn gecertificeerd en helpen u graag met spoed, reparatie en aanleggen van elektra.Reviews van Elektra Koning

Door C.D
Op 28 november 2023
10

Ze waren erg professioneel! De elektricien stuurde een uur later een contract waarin stond wat we wilden doen met de offerte en had de klus dezelfde dag nog klaar. Voor andere klussen zouden wij ze zeker weer inhuren!

Door T.H
Op 21 november 2023
8

Zeer vriendelijk en professioneel, al voelt ruim 200 euro voor 45 minuten werk aan de hoge kant.

Door F.D
Op 15 november 2023
10

Snel, vriendelijk en goed geholpen bij een electra storing. Doe ik graag weer zaken mee 😊

Door Y.L
Op 14 november 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door N.M
Op 7 november 2023
10

Wat een vriendelijke proffesionelen klantenservice. Ik ben op afstand geholpen binnen 2 weken kon Mark beginnen aan de laadpaal. Super bedrijf!

Door M.K
Op 3 november 2023
10

Super fijn bedrijf! Bedankt voor het snelle schakelen en de goede service. De monteurs waren ook erg vriendelijk. Zeker een aanrader!

Door J.B
Op 24 oktober 2023
10

N.a.v waterschade waardoor de meterkast volledig vervangen moest worden Elektra Koning gevonden. Bedrijf die direct beschikbaar was, duidelijk tijdsafspraak maakt en professioneel personeel heeft die de werkzaamheden heeft uitgevoerd. Een bedrijf wat zeker een aanrader is.

Door S.R
Op 19 oktober 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door C
Op 10 oktober 2023
10

Fijne ervaring!

Door D.R
Op 19 september 2023
10

In de avond een storing gehad en gebeld naar dit bedrijf. Ze probeerde me eerst telefonisch te helpen om de stroom weer aan te krijgen, helaas lukte dit niet en kreeg ik het advies om een elektricien langs te laten komen. Zelfde avond is die langsgekomen en heeft de groepenkast vervangen en de stroom deed het weer. Kosten op voorhand besproken en erg tevreden met het resultaat en het contact.

Door A.M
Op 25 juli 2023
10

De heren hebben mij goed geholpen met mijn groepenkast. Deze elektricien was professioneel en duidelijk. De prijs was uitstekend!

Door L.S
Op 28 februari 2023
10

Vandaag heeft Jan een perplex stekker aangesloten de inductie kookplaat werkte perfect

Door R.D
Op 15 februari 2023
10

Voor 3fase voorbereidingen is dit een geschikte partij. Eerlijk advies en een snelle service.

Door G.V
Op 7 februari 2023
10

Met spoed gebeld de elektricien was snel op locatie. De storing was snel verholpen door Jack top service.

Door H.H
Op 18 januari 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door P.L
Op 10 januari 2023
10

Ik had een tijdschakelaar nodig voor m’n boiler. Elektra koning heeft het netjes geïnstalleerd.

Door E.K
Op 4 januari 2023
10

Top bedrijf binnen 1 uur verholpen van m’n storing.

Door L
Op 4 januari 2023
10

Vandaag diende ik een offerte aanvraag in via de website. Binnen 15 minute kreeg ik de klantenservice aan de telefoon. Elektra Koning is op dezelfde dag langs gekomen om een groepenkast te vervangen. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Door Z.E
Op 8 december 2022
10

Zeker aan te raden elektricien partij! klantenservice is ook zeer klantvriendelijk!

Door Z.Y
Op 30 november 2022
10

Elektra Koning heeft onze woning compleet verzorgd met elektriciteit. Zeer onder de indruk van deze partij. 5 sterren is een understatements.

Door M.A
Op 16 november 2022
10

Fijn contact gehad en heel veel.informatie gekregen over de uitvoering. Monteurs waren erg professioneel, goed werk geleverd!

Door M.G
Op 13 oktober 2022
10

De klantenservice heeft mij eerlijk geadviseerd over een 3/fase aansluiting zodat ik klaar ben voor de toekomst. Zeer tevreden over deze bedrijf

Door J.N
Op 14 september 2022
10

Ik had vandaag een stroomstoring. Binnen 1 uur kwam Jan langs om de storing te verhelpen. Hij heeft onze groepenkast vervangen en de storing verholpen.

Door G.E.G
Op 6 januari 2022
10

Vakkundig bedrijf met eerlijke prijzen.